perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pieni hetki terassilla


Eilen pennelit kävivät haistelemassa ulkoilmaa sivuterasillamme kahteen otteeseen. Retkemme kesti maksimissaan kaksi kolme minuuttia mutta jostainhan sitä on aloitettava. Sattuneesta syystä kuvissa näkyy kamala roskapussivuoremme, jonka ei ole määrä tässä kovastikaan pienentyä... (Aiomme viedä kaikki yhdellä kerralla kaatopaikalle, jos vain minun hermoni kestää tuon jätekasan katsomista huhtikuun loppuun...)


Porukan remonttireiska tai siis remonttireija eli Täplä oli ulkoilusta todella innoissaan ja laajensi reviiriään tulemalla luokseni jopa rappusia pitkin. Myös muut pennut tutkivat terassia suurella mielenkiinnolla. On ollut todella hienoa päästä seuraamaan pentujen kehitystä nyt ihan itse livenä. Pennut alkavat selvästi kiinnittää yhä enemmän huomiota meihin kaksijalkaisiin olentoihin. Tänä aamuna pentuhuoneeseen tuli myös 3-vuotias poikani Tuomas pentusia silittämään, ja voi sitä riemua molemmin puolin. Piirto on pojista se, joka viihtyy parhaiten sylissä. Piirto on myös samalla pojista se tomerin eli tutkii kyllä uusia paikkoja todella reippaasti mutta hänestä löytyy myös se pehmopuoli. Tämä komistus usein jää jopa nukkumaan syliin. Tytöistä Unelma on eniten hellyydenkipeä. Samaan hengenvetoon kerron myös, että juuri Unelma on se pentu, joka on lähtenyt ensimmäisenä leikkimään kanssani lelulla.

Täplä ei ehdi sylitettäväksi kuin pieneksi hetkeksi, koska remonttireijalla on niin paljon hommia hoidettavana. Taisto tuntuu myös pyörivän erityisen paljon luonani. Hän rauhoittuu hienosti syliini. Taiston erityispiirteenä on lanteiden heilutus eli Taisto on alkanut astua milloin siskoaan, veljään tai minun jalkaa. Varsinainen Elvis tämä meidän Taisto. Runo ja Turha vaikuttavat enemmän tällaisilta tilanteen päältä seuraajilta eli he katselevat muiden touhuja ja hakevat sitten kyllä kavereita leikkiin mutta eivät tunnu ihan niin vilkkailta mitä esimerkiksi Täplä... ja... noh Täplä. :)

Piirto kutsuu Täplää leikkiin

Piirto ja Täplä

Piirto-poika

Komeat poijjat - Piirto ja Taisto

Taisto - *syrän*

Runo tarkkailee, kun Piirto viilettää

Turha iskee silmää

Turha - voi elämän kevät miten suloinen hän voikaan olla

Remonttireijamme Täplä

Rohkea tyttö - ja niin rakas

Unelma matkalla mamin luo

Unelma *syrän*

Voi tuota Unelman nassua

Unelma hakee leikkiin veljiään

4 kommenttia:

  1. Voi rakkaat kun ootte höpönassuja! <3

    VastaaPoista
  2. Sanattomaksi vetää... onneksi pian on sunnuntai!!!
    Heli & Oona

    VastaaPoista
  3. Voi hyvänen aika mitä sulo&komeus&reippaus porukkaa. Hih, supermahtava remonttireija:).
    T.reija&Late the remonttireiska:)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.