maanantai 18. maaliskuuta 2013

Joulutontut Laukaassa

Christmaanit muuttivat äitinsä kanssa eilen Laukaaseen. Matka meni oikein mukavasti. Yksi matkalainen muistutti häkittämisen kurjuudesta tasaisin aikavälein mutta emme päässeet nauttimaan laulukuorosta. Kotiin tultuamme veimme pennut ja Ronjan suoraan pentuhuoneeseen niin, että perheeni muut koirat olivat ulkona. Päivän ja illan mittaan Ronja pääsi talon puolelle, ja kaikki on sujunut oikein hienosti.

Illasta syötin pennuille jauhelihaa ja kermaviiliä ja voin kertoa, ettei näitä kavereita tarvitse houkutella syömään. Täplä ja Piirto nukahtivat lautaselle mutta pois sieltä ei voi lähteä, vaikka kuinka väsyttäisi. Yöksi laitoin pennut laatikkoon ja jätin Ronjan pentuhuoneeseen. Ennen laatikkoon laittamista punnitsin pennut. Puoli kolmelta pennut heräsivät syömään mutta syönnin jälkeen eivät suostuneet enää nukkumaan laatikosta. Niinpä he pääsivät valtaamaan pentuhuoneen.

Tänään olen leikannut lapsukaisilta kynnet ja pallutellut heitä oikein urakalla. Toiset vastustivat enemmän operaatioita kuin toiset. Aamun aloitimme kiinteällä ruoalla. Päivästä kuvasin lapsukaiset erikseen olohuoneen lattialla. (Tämän kaiken on siis mahdollistanut vanhin poikani, joka vuorostaan on kipeänä.) Osasta oli vaikeaa saada tarkkoja kuvia, kun piti lähteä maailmaa tutkimaan välittömästi. Olen kyllä tyytyväinen kuinka hyvin Ronja otti paikkansa laumassamme. Kiia oli kyllä alkuun sitä mieltä, että hänen pentunsa olivat palanneet takaisin. :P

Mutta nyt asiaan eli kolmeviikkoiskuvat ja -painot sekä viralliset nimet.

Amazeme Tawny Treasure
"Turha"
Syntymäpaino: 417 g
Paino 3-viikkoisena: 1 767 g




Amazeme Tacit Agreement
"Taisto"
Syntymäpaino: 388 g
Paino 3-viikkoisena: 1 851 g





Amazeme Thousand Miles
"Piirto"
Syntymäpaino: 361 g
Paino 3-viikkoisena: 1 779 g




Amazeme Twenty Pence
"Täplä"
Syntymäpaino: 399 g
Paino 3-viikkoisena: 1 826 g




Amazeme Twist Me Twice
"Unelma"
Syntymäpaino: 380 g
Paino 3-viikkoisena: 1 793 g




Amazeme Twilight Grace
"Runo"
Syntymäpaino: 349 g
Paino 3-viikkoisena: 1 634 g




2 kommenttia:

  1. Ihanat nimet!!! ja pennut!
    Heli & Oona

    VastaaPoista
  2. voi, miten minua ei yhtään yllätä, että eräät nukahtaa lautaselle:).

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.