keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

11. pv

Meillä on ollut jälleen huonoa onnea matkassa. Ronja-mamman vointi heikkeni viikonloppuna ja hänellä todettiin alkava kohtutulehdus. Ronja sai uudet antibiootit ja lisää kipulääkettä ja häntä nesteytettiin. Hänestä otettiin jo uudet verikokeet ja tulehdusarvot olivat laskuun päin. Ronjan vointi on kohentunut silmissä. Pitäkää peukkuja, että nämä äitikoiran vastoinkäymiset olisivat nyt takanapäin.

Pennut voivat oikein hyvin ja kaikki ovat tuplanneet painonsa ja pian varmaan menee jo Turhalta kilon raja rikki. Nyt sitten jänskäillään, kuka avaa silmänsä ensin. Me olemme rahamme laittaneet likoon Unelma-neidin puolesta. Otetaan arvailuja vastaan.:) Eilen  meinasi Turha kiivetä jo yli laidan. Ronja-äiti makoili kulkuaukon suulla laatikossa niin Turha-mieshän kiipesi äitinsä selänpäälle ja siitä jatkoi matkaa kohti kulkuluukkua. Onneksi satuin näkemään ohikulkiessa tilanteen.  Täpläkin taplaili eilen askelille jo, kyllä nämä vain kehittyvät ja kasvavat hurjaa kyytiä. Näyttävät marsujen sijasta jo pienille koiranpennuille ja meidän punnituskori alkaa käydä pieneksi.:)


1 kommentti:

  1. Voi mamma-raukkaa! Nyt riittäisi jo vastoinkäymiset yhden pentueen osalle:( Toivotaan, että Ronjan olo kohenee ja iloitaan siitä, että penneleillä on kaikki hyvin:)
    Oona & Heli

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.