torstai 24. tammikuuta 2013

Ultra

Tänään tuli 30 vuorokautta täyteen ja kävimme iltapäivällä ultrassa. Kyllä arvailumme osuivat oikeaan ja useampi pikkuinen sydän siellä sykki eli Ronja on hyvin vahvasti tiineenä. Röngteniin menemme vielä, kunhan vuorokausia tulee tarpeeksi eli 50.

Olihan tuo kaikkiaan jännä hetki minulle, kun en ole koskaan ultrassa ollut. :) Nyt se odottaminen jatkuu. Tunnetustihan odottavan aika on pitkä.

Ronja on siirtynyt melkein kokonaan pentunappulaan jo.Syötän Ronjalle Proplania, koska tämä hänelle on hyvin sopinut. Painoa neidillä eläinlääkärin vaa-alla oli 17.15kg eli pikkasen päälle puolikiloa tullut lisää.


1 kommentti:

  1. Tsemppiä odotukseen täältä Joensuusta! Kävimme alkuvuodesta ihastelemassa Dennisiä Marjon luona Laukaassa ja tuo Saksan poika on kyllä varmasti pennuille ihan unelma-isi! Haaveilemme meille kaveria tuosta Ronjan pentueesta (niin taitaa tosin tehdä moni muukin!). Nähtäväksi jää miten käy! Meillä oli 14,5 vuotias Ronja "sukulaistyttö", joka nukkui pois päivälleen vuosi sitten. (Meidän Hannan isä oli Ronjan Iso-iso-isä, Korella Voodoo Drummer)Vuosi on TOSI pitkä aika ilman harrastuskaveria!
    Täällä siis ainakin tiiviisti seuraillaan mitä teille kuuluu, kiva, että olet päivitellyt kuulumisia näinkin ahkerasti!
    Heli

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.