perjantai 18. tammikuuta 2013

24. vrk

Viikko mennyt hujahtamalla ja emäntä on joutunut työstään alkuviikon illat koulujuttuja. Ronja lenkkeilyt normaaliin tapaansa ja hän on virkistynyt paljon alkuviikoista. Tiistainahan tuli jo 3viikkoa täyteen. Ruoka uppoaa hyvin ja selvää pahoinvointia ei ole ollut. Mitä  nyt yksi päivä istui väliin olohuoneen lattialla läähättäen hetken ja rauhoittui maaten ja väliin nousi istuun ja läähättään. Ilmeisemmin joku häntä silloin vaivasi, ulos ei tytöllä tuntunut olevan tarvetta. Sunnuntai illan ruoka meni alas pikkasen hitaammin kuin normaalisti.

Vaikka Ronja muuten virkistynyt, niin lenkillä pitää yllä rauhallista jolkotteluaan. Alkuviikosta yhtenä iltana juoksimmekin puolet lenkistä, Ronja jolkotteli vapaana menemään. Olipa yllättävän raskasta juosta lumisilla metsäpoluilla, suosittelen olipa kiva olo koko illan tuon jälkeen. Ronja myös sai eilen tehdä tokoa lenkin päätteeksi: kaukkareita, seuraamisen käännöksiä, peruuttamista ja tunnaria. Arvatkaas olinkos minä onnellinen, kun tunnari onnistui täydellisesti ja oikea kapula tuli kauniisti käteeni. Lukijoille tiedoksi, tunnari on ollut meille aika hankala liike ja tätä kokeiltu ja aloitettu alusta monet kerrat.:)

Jos ei ihan treeniblogiksi menisi niin, alkuviikosta kiinnitin huomiota, että Ronjan nisät muuttanut väriään pinkiksi. Aloin tässä viikolla katseleen myös, että Ronjan uuma alkanut kadota. Saimme eilen Elinan vieraaksi ja hän meitä nähnyt aikas paljon viimeaikoina. Hän joutui tuumaan saman asian kuin minä, että tytön vatsalinja on muuttunut. Epäilin jo, että syynään liikaa ja silmäni näkee, mitä haluavat nähdä.:) Jos kamerani suostuu yhteistyöhön, otan tuosta Ronjulistamme kuvia viikonloppuna, voitte itsekin sitten tuumailla asiaa, että mille vatsa näyttää.

Lisäys aiempaan: Tänään töistä tultuani Ronja yökki ulkoilessaan, mitään ei ulos tullut. Sisälle tultuaan halusi makuuhuoneeseen, jonne ovi oli kiinni. Päästin tytön sinne sitten yksinäisyyteen. Palasi tunnin evakkoreissun jälkeen, mutta vaikuttaa sille edelleen, ettei olo ole täysin normaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.