sunnuntai 6. tammikuuta 2013

12. vrk

Niin se aika vaan menee kohta jo 2 viikkoa takana. Ronja tosiaan on aika vaisua tyttöä. Onneksi innostunee tokotreeneissä. Olemme nyt käyneet joka toinen päivä tokoilemassa. Olemme kovasti harjoitelleet tunnaria, kaukkareita ja ruutua, sekä vahvistelleet vanhoja juttuja, kuten perusasentoja ja niiden suoruutta. Vaikka muuten vaisu tyttö, niin treenatessa syttyy menoon ja riepottaa lelua melkoisesti.:) Muista lajeista Ronja onkin tauolla. Lenkkeilee normaaliin tapaansa ja tokoilee:)

Eilen iltapäivällä oli kiva auringonpaiste ja otinkin kameran jo mukaan metsälenkille, mutta kuinkas ollakaan, kamera päätti ilmoittaa jotain muistikortti erroria. Yritin tämän kanssa jo taistella lenkillä, mutta
näpithän siinä jäätyi ja luovutin suosiolla. Eilen illalla fiksattuamme saimme tuon toimimaan ja tänään otin sitten pilviseeen säähän kameran mukaan. Lisään lopuksi muutaman otoksen tämän aamupäivän lenkistä.

Itse kävin vielä päivällä SDP:n hallilla katsomassa 3-luokan agilitykisoja. Kylläpä oli kiva nähdä tuttuja paljon, sekä hienoja suorituksia. Tuli kieltämättä sellainen olo, että oispa itsekin ollut kiva olla kisaamassa taas. Odottakaas, kun tää projekti takana niin Ronjan päänmenoksi on monen monta juttua hautomassa.:)

Tässä nyt vielä niitä harmaita lenkkikuvia, tosiaan huonon kameran ja kameran käyttäjän vuoksi laatu ei päätä huimaa.:)

mentäskö jo?

kiven valloittaja

                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.