maanantai 8. huhtikuuta 2013

Eläinlääkärin tarkastus ja virallinen silmäpeilaus


Kävimme tänään penneleiden kanssa eläinlääkärin tarkastuksessa sekä virallisessa silmäpeilauksessa. Moitteen sanaa ei ollut penneleiden kunnossa. Tarkastuksessahan tarkastetaan iho ja karvapeite, silmät, korvat, kurkku ja nenä, limakalvot ja imusolmukkeet, hampaat ja purenta, lihaksisto ja luusto, verenkierto ja sydän, ruuansulatuselimisto sekä sukupuolielimet. Kaikki nämä olivat penneleillä kunnossa, ja kaikilla pojilla löytyi molemmat pallukat. Myöskään silmäpeilauksessa ei löytynyt mitään poikkeavaa. Kaiken kruunasi Nämppä-mummon virheettömät silmät ja terve sydän. Super-täti sai vain piikin niskaansa. Pennut riehuttuaan hetken huoneessa kävivät lattialle nukkumaan. Myös tarkastuksen sekä peilauksen pennelit ottivat pääosin rauhallisesti. Punnitsin pennut eläinlääkäriasemalla. Alla pentujen painot.

Taisto 4,25 kg
Turha 3,95 kg
Piirto 3,90 kg
Runo 3,80 kg
Täplä 3,80 kg
Unelma 3,50 kg

Nancy painoi 19,4 kg ja Super 17,8 kg, joten on näillä vielä kirittävää sekä mummoonsa että tätiinsä nähden. Huomenna saammekin vieraita. Loppuviikko menee lähinnä oman porukan parissa ja sunnuntaina lähtee kolme ensimmäistä matkaan. Aivan hurjaa vauhtia on taas aika mennyt eteenpäin. Vastahan nämä syntyivät... Lopuksi vielä "viralliset" kuusiviikkoisseisotuskuvat sekä uudet kutsumanimet. 

Amazeme Twist Me Twice "Nana"


Amazeme Twilight Grace "Lace"
 

Amazeme Twenty Pence "Vinja"
 


Amazeme Thousand Miles "Sokka"
 

Amazeme Tawny Treasure "Nemo"
 

Amazeme Tacit Agreement "Taiger"
 

3 kommenttia:

  1. Voi jumpe miten nöyrän näköinen "Tiikeri";)
    Heli

    VastaaPoista
  2. Kirjoitusvirhepaholainen iski... "tiikeri" on siis Taiger eikä mikään Tiger. Taistossa ei kyllä ole mitään kissamaista ellei sitten hänen petomainen luonne. Kuvassa "luumuna" kun inhosi että hänen tekemistään rajoitettiin.

    VastaaPoista
  3. Näissä nassikoissa kyllä silmä lepää, voi huokaus....

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.