sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Christmaanit ovat täällä

Saimme tänään muutama tunti sitten kuusi Christmaania maailmaan sektion kautta. Ensimmäinen pentu oli ilmeisesti väärässä asennossa, eikä näin ollen urhea mammakoira saanut sitä ulos. Kaikki pennut ovat melko isokokoisia ja sektiosta huolimatta ihan terhakoita mutta nyt hieman väsyneitä kuten myös tukijoukot. Sukupuolijakauma meni 50-50. Kuten myös värit. Kaikilla pennuilla on klassinen väritys. Tarvitsemme teidän kaikkien ajatuksia, jotta Ronja-mamma pääsee pian tolpilleen ja että pennut pääsevät kunnolla alkuun. Laitamme tarkempia tietoja ja kuvia myöhemmin.

12 kommenttia:

  1. Täällä ollaan vielä valveilla ja täytyy sanoa, että olin hieman huolissani kun mitään ei kuulunut. Onneksi siellä ollaan nyt toipumaan päin. Peukuttelut ja onnittelut lapsikatraasta!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä hurjasti vielä tätäkin kautta! Kylläpä sai jännittää loppuun asti. Toipumisia niin emälle, pennuille kuin etujoukoillekin! :)
    T: Saara A

    VastaaPoista
  3. Voimia kaikille! Ja ONNEA!
    Oona & Heli

    VastaaPoista
  4. Paljon voimia ja onnea tuleviin koitoksiin! :-)

    VastaaPoista
  5. Onnea ja jaksamisia <3

    -Aino

    VastaaPoista
  6. Pikaista toipumista äitikoiralle ja tukijoukoille! Huomenna näyttää varmasti jo paremmalle, kunhan äitikoiraa saa jutun juonesta kiinni!

    VastaaPoista
  7. Kovasti tsemppiä koko poppoolle, etenkin Ronjalle!

    VastaaPoista
  8. Mukava kuulla että kaikki meni lopulta hyvin, toivotaan nyt Ronjalle pikaista paranemista että pääsee vauvoja hoitamaan. Kyllä kerkesin jo huolestua kun ei kuulunut mitään, mutta varmasti suurin huoli on ollut teillä siellä. Kovasti onnea pentujen johdosta ja toivottavasti saatte itsekkin levätä. Voimia. Heli R

    VastaaPoista
  9. Mukava kuulla että kaikki meni lopulta hyvin, toivotaan nyt Ronjalle pikaista paranemista että pääsee vauvoja hoitamaan. Kyllä kerkesin jo huolestua kun ei kuulunut mitään, mutta varmasti suurin huoli on ollut teillä siellä. Kovasti onnea pentujen johdosta ja toivottavasti saatte itsekkin levätä. Voimia. Heli R

    VastaaPoista
  10. Vaikeuksien kautta voittoon, Ronjalle ja pennuille voimia. Melkoinen urakka takana, lämpimät ajatukset ja halaukset tukijoukoille.
    T. Suvi

    VastaaPoista
  11. Ronjalle kasa voimarapsuja, rankka urakka takana! Ja onnea pennuista, luulen että kunhan saatte kaikki kolme (Ronja, Marjo ja Tuija) vähän hengähdettyä, niin unohtuu rankka yö ja huoli vaihtuu iloksi. :))

    VastaaPoista
  12. Onnittelut pennuista koko poppoolle ja erityisesti Ronjalle isosti voimia paranemiseen!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.