keskiviikko 6. helmikuuta 2013

43. vrk

Niin se kuulkaas vain on, että eilen tuli jo 6viikkoa täyteen. Ei enää pitkä aika.:)
Eilisen kunniaksi punnitsin Ronja ja saimme lukemiksi 19,9kg eli aika hurjaa tahtia tuo mamma isonee ja kasvaa. Ronjan meno alkaa olemaan myös sen näköistä, että isottu on.  Olemme tasaiseen tahtiin pikkasen jouduttu nipistään aina lenkistä pois, koska alkaa tuon repun painaminen selvästi tuntua mammassa.
Myöskään ei ole enää seurapiirirakko olemme joutuneet alkamaan heräämään öisin ulos. Tosin olemme vähän jaotelleet, että vuoroin perään Ronjaa kuskataan ulos. Eilen joutui olemaan täyden työpäivän yksin viikon tauon jälkeen. Rullasin  olohuoneen karvamaton rullalle ja laitoin sanomalehteä, sisälle ei ollut tehnyt, mutta hätä oli melkoinen kotiin tullessani. Loppuviikosta neidin ei tarvitsekaan olla kuin muutaman tunnin yksin. Sara, Jonna &Mirkku ovat kaikki ilmaisseet, että he ovat käytettävissä tarpeen mukaan, että meillä on siis homma hanskassa. Ihana kuulkaas, kun on tuollaiset apuvoimat käytettävissä. He ovat nyt tasaiseen tahtiin kyläilleet täällä muutoinkin. Sarahan on jo tuttu monen vuoden takaa ja Ronja luottaa häneen kuin kallioon.:)  Joudun itse olemaan viimeiseen saakka töissä.

Viikonloppuna ajalemme Laukaaseen käydään näyttämässä Ronja-mamma kasvattitädille, sekä samalla tuodaan tykötarpeita synnytystä ja  pentuja varten. Pohditaan samalla myös käytännön asioita ja mitä tuleman pitää.:) Jännitys siis tiivistyy ja kasvaa. Jospa kasvattitäti napsisisi paremalla tatsilla ja laadulla muutaman kuvan viikonlopuna teille Ronjan masusta.:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.