tiistai 19. helmikuuta 2013

56. vrk

Tänään lähtee viimeinen viikko. Ronjan massu on ihan kiitettävän kokoinen. Etenkin iltaisin mamma läähättelee melkoisesti, että alkaa oleen aika tukalat oltavat jo. Liikkeet tuntuvat parista kohtaa, eilen varsinkin joku kaveri oli hyvinkin liikkuvaisella tuulella. Ruoka on uponnut tähän saakka ihan hyvin hitaasti kylläkin. Tänään jätti aamuruuasta ison osan syömättä. Piimää on saattanut ehkä 1dl verran  upota päivässä, mutta piimä ei oikein maistu.

Pentulaatikossa mamma-koira ei ole vielä käynyt, reunalla käynyt nuuskuttelemassa, mutta itse laatikkoon menemiset on jättänyt tekemättä. Ronjan tahti on ollut hyvin hidasta lenkillä ja on kulkenut edelleen n.puolituntia aamuin illoin sekä pissalenkit korttelin ympäri. Eilen ja tänään aamulla mamma oli hyvinkin reipas kulkija.

Eilen aloitimme lämpöjen mittailun pari kertaa päivässä lämpö pysynyt tuossa 37.8. Katsotaan missä vaiheessa alamme useammin mittaileen. Muumimittari on nopea peli kyllä, niin ei ole kovin kiusaa koiralle.

3 kommenttia:

  1. Voi ettå miten jännitys tiivistyy 8)

    VastaaPoista
  2. Täällä vilkuillaan blogia jo nyt useita kertoja päivässä, mitä se lieneekään sitten kun lämmöt alkaa osoittaa jotta h-hetki lähestyy?!! Täytynee varmaan ottaa töistä vapaata jotta voi tilannetta tarkasti seurata;-)
    Heli

    VastaaPoista
  3. Jännitys todella tiivistyy, jaksamisrapsutukset mammalle!

    Suvi

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.