lauantai 22. joulukuuta 2012

Kuvia Saksan prinssistä

Ronjalta otettiin tänään kolmas proge ja olihan se jo hieman nousussa. Arvo oli 1,5. Näin ollen kokeilemme ensimmäistä astumista jouluaattona. Normaalistihan tuollaisesta arvosta ovulaatioon menee 3 päivää mutta koska Ronjalla on nyt jo 14. juoksupäivä menossa, voi progesteronitaso nousta huomattavasti nopeammin.

Kävimme tänään ulkoiluttamassa koirien lisäksi myös kameraa. Tässäpä muutama otos tästä meidän komeasta pojasta, joka on aivan täysin saanut minut rakastumaan häneen. Dennis rakastaa silityksiä ja hyppää oikein mielellään syliin hellittäväksi. Tämä on ollut meidän Kiialle kova paikka, sillä meidän prinsessamme on kohdannut veroisensa. Tämän lisäksi Dennis muistuttaa Kiiaa myös siinä, että se tykkää kytätä muita lenkillä. Mokomakin paimenpoika.

Olen hieman aktivoinut Dennisiä ja hyvin tuntuu poika lähtevän mukaan hömpötyksiin. Eilen saimme oikein kovankin vetoleikin aikaiseksi. Oli muuten pojalla tiukka puruote lelusta. Ai ai... sanon minä. Kotona poika alkaa jo löytää paikkansa. On ollut ilo saada tutustua tähän poikaan oikein ajan kanssa. Tässä teille muutama kuva tältä päivältä.

Dennis odottaa palloa
 
 
Dennis ja pallo
 
Dennis ja pallo vol2
 
Dennis ja pallo vol3
 
Dennis ja pallo vol 4 (joko kyllästyitte?)
 
Komea poika tämän meidän Dennis
 
Dennis ja ravistus kera pallon
 
Huokaus...
 
Dennis lumimiehenä
 
 
Komea poika tämän meidän Dennis
 
Dennis illakoi
 
Rakastettava otus
 
Ihastuttava Prinssi Rohkea tyytyväisenä kotosalla
 
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.